POPOLNA LJUBEZEN DO POPOLNE TIŠINE

         POPOLNA LJUBEZEN DO POPOLNE TIŠINE 

Rezultat iskanja slik za popolna tišina v meditaciji

Rezultat iskanja slik za popolna tišina v meditaciji

MEDITACIJA JE SPROŠČANJE ZA VSAKOGAR NI POMEMBNO KDO SI KAJ SI ŠPORTNIKI,GLASBENIKI.
POPOLNA TIŠINA JE MED MEDITACIJO ZAKAJ , KER SE OD GLASBI PREDVSEM SPROSTIŠ IN TI DAJE ENERGIJE ZA VSAK DAN. KI JIH POTREBUJEŠ.



Rezultat iskanja slik za popolna tišina v meditaciji

Rezultat iskanja slik za meditation wallpaper

Rezultat iskanja slik za meditation wallpaper


Rezultat iskanja slik za meditation wallpaper

Rezultat iskanja slik za meditation wallpaper
Meditacija
  • razrešujemo medsebojne odnose in režemo omejujoče vezi
  • učimo se tehnik sproščanja
  • usmerjamo energijo v spremembe in nove načine delovanja
  • odkrivamo svoje poslanstvo in vizijo
  • se povezujemo z višjimi nivoji.
  • Kako sem spustila svojo preteklost v meditaciji v tišini? (foto: Shutterstock)
  • Meditacija je tišina

    ki krepi in izpolnjuje.

    Tišina je zgovoren izraz

    neizrazljivega.

  • 23095okqbg3t4bv.jpg


Meditiramo zato, ker nas ta naš svet ni sposoben zadovoljiti. Tako imenovani mir, ki ga čutimo v vsakdanjem življenju traja, kvečjemu pet do deset minut po desetih urah nemira, skrbi in razočaranja. Nenehno smo prepuščeni na milost in nemilost vsem mogočim negativnim silam, ki nas obkrožajo: strah, ljubosumje, dvom, skrb, nemir, in obup. Te sile so kakor opice. Ko se nas naveličajo gristi in si vzamejo nekaj minut počitka, običajno rečemo, da uživamo v miru. Toda to ni pravi mir, nikakor ne. Že v naslednjem trenutku nas bodo zopet napadle. Samo meditacija nam lahko da trajen, božanski mir. Če meditiramo z dušo in umom.
pink lotus 2_0.jpg

Osebna angelska kanalizirana MEDITACIJA za razrešitev vašega problema


S pomočjo osebne kanalizirane meditacije lahko dosežete veliko več, ker je namenjena izključno za razrešitvi vašega osebnega problema. S pomočjo osebne angelske kanalizirana meditacije, lahko razrešite težave na različnih življenjskih področjih ali pa uresničite zastavljene cilje. V predhodnem 15 minutnem razgovoru se bova dogovorili, kaj je tisto, kar vas v življenju ovira in kaj želite spremeniti, nato pa vas bom vodila skozi meditacijo, ki jo bodo vodili in usmerjali vaši angeli.



ANGELSKA SPOROČILA VAM LAHKO POMAGAJO IN VAS USMERIJO
Pogovori z angeli pa ne vključujejo samo angelska sporočila, ampak tudi vaša vprašanja za vsa področja vašega življenja, na katera vam bodo angeli ljubeče odgovorili. In naj vas ne skrbi, da bi bila angelska sporočila nejasna. Angeli nam vedno sporočajo na takšen način, da bomo sporočilo razumeli. Samo želeti si tega moramo.
Angeli nam govorijo tudi preko števil – angelske številke. Ves deluje na osnovi števil in ko se nam te začnejo v življenju dalj časa ponavljati, nosijo očitno sporočilo.
 MISLI S POMOČJO ANGELOV
Meditacija z angeli je tehnika, ki nam pomaga umiriti svoj um, sprostiti telesno napetost, ter zediniti telo in duha s pomočjo angelov. Meditacija z angeli nam pomaga, da resnično spoznamo svoj svet, ki ni odet v maske in pričakovanja drugih oseb. Je pot spoznavanja sebe.




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KAKO JE BILO NEKOČ NA DIVJEM ZAHODU

JAZ IMAM VALENTININO SRCE

THE HISTORY OF THE LEGEND