skrivnostna nočna ptica modrosti

                     skrivnostna nočna ptica modrosti
                               
                                   Povezana slika

Jaz imam posebni čar; kaj to pomeni: da ponoči veliko bolj razmišljam in se prostim, ker čez dan nisem toliko sproščena. Da sem privlačna oseba, ki se pogovarjam, rada poslušam druge ljudi, ki jih vidim in začutim. Da sem popolna oseba. Zakaj imam jaz posebni čar; to da sem oseba, da sem pozitivna, da imam lepi glas in nasmeh kot tudi vsi drugi, Lepota; kaj pomeni lepota: da sem samozavestna in lepa kot tudi vi bi morali biti samozavestni in lepi. Pogled kaj nam sporoča pogled; da imamo pozornost in vtis čustva, Glas: zakaj imamo punce globok skrivnostni glas >  glas lastnega mnenja da se lepo izrazimo, nasmejemo  in videz, da se moramo sprijazniti. Zakaj smo punce tako močne osebe: ker smo odporne, energične, odločne in ostre. Zakaj sem posebna oseba: posluh, vidnost, pogovor, slišnost, ljubeznivost, nočna oseba, močan karakter in čutim in zaznavam ljudi na negativno in pozitivno osebo. Moj osebni karakter je: da, sem iskrena do sebe in do drugih ljudi, da si pomagamo drug drugemu, sem iskrena in vse po resnici povem, sem zelo dobra poslušalka, pomagam če le znam in zmorem, sem odprta oseba, včasih sem bila bolj zaprta sama vase odkar sem spoznala prave prijatelje in mi zmeraj stojijo ob strani kot tudi jaz stojim ob njim in jim dajem vso mojo podporo in enkrat mi bojo hvaležni za vse. Dajem vsakemu toplino zvestobo, čustva, razumevanje in iskrenost. Sem to kar sem super in dobrega srca in vedno nasmejana in ljubezniva.
Kaj mi želijo angeli sporočiti: Ljudje te hranijo v svojem srcu in zaradi tega vesel nasmejala si jih in jim dala pogum. Ponosen sem nate, na to, kako dobro si prebrodila težke trenutke. Bodi močna, in vedno ti bom stal ob strani. Kakšno resnico skrivam v sebi; jaz ne maram lažnih ljudi, ki mi lažejo v obraz in nikoli ne odneham zlahka zmeraj sem bila močna oseba. Sem zelo odprtega srca zmeraj pa ne pokažem vsega imam pa zelo zlato srce. Zmeraj ljudem ne pokažem vsega, ko si sama/sam takrat pokažemo svoja čustva in na samem jokamo. Delamo tisto kar sami ljubimo. Sem vedno poštena in zvesta, in da nimam jaz časa za lažne ljudi, ki si resnično in dolgotrajne zveze, jaz vem kaj hočem in kaj si zaslužim in se ne bojim, da bi se borila za to. Kje se skriva resnično moja ljubezen: to je fant, s katerim sem že nekaj časa prijatelja, in ne moram prenehati razmišljati, da sem še vedno tam, ko te potrebujem in ga poznam bolje kot kdorkoli drug. 
In moja duša še kar žari in tudi zelo rada potujem ne znam reči ne. In zmeraj sem bila borka. In se vedno smejim in ko sem žalostna sem po naravi vedno vesela in optimistična.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KAKO JE BILO NEKOČ NA DIVJEM ZAHODU

JAZ IMAM VALENTININO SRCE

THE HISTORY OF THE LEGEND